Du har köpt en ny kamera, lärt dig alla inställningar och tagit några bilder som du är riktigt nöjd med. Vad ska du göra nu? Idag finns det en rad olika saker du kan göra med dina bilder. Idag ska vi titta närmare på några av dessa saker.

Framkalla

Förr i tiden var vi väldigt bra på att framkalla bilder. Detta var en tid då bilden man tog inte kunde kontrolleras i en skärm utan du var tvungen att framkalla bilden innan du kunde se den. Det var därför naturligt att man framkallade sina bilder. Idag är man sämre på detta, men det är ett hett tips att göra detta oftare. Det är en fantastisk känsla att sitta och bläddra bland de bilder du tagit och du kan rama in dina favoriter.

Canvastavlor

För de bilder som du är extra nöjd med kanske du ska framkalla dessa på canvasduk. Dessa tavlor ger en lite lyxigare känsla och canvasduken gör att du får ett större djup i färgerna och dina favoritbilder kommer se fantastiska ut.

Mobilskal

Mobilen är idag en av våra mest använda ägodelar. Vi tar med oss den överallt och det är med den vi håller kontakt med familj och vänner. Det är därför naturligt att vi vill att den ska reflektera vår personlighet och att den sticker ut. Ett roligt sätt att göra detta är att trycka ett av dina favoritfoton på ditt mobilskal. Du kan du bära med dig en bild var du än går och din mobil blir unik.