Profilbilder, arbetsansökan, portfölj eller familjefoton, idag förväntar vi oss att ha bilder till allt. Och på en bild vill du självklart vara ditt allra bästa du!

Make-up fotografering

Naturligt är vackert. Men som du säkert har märkt så kan kameror vara rätt skoningslösa. En proffsfotograf berättar hur rätt sminkning inför fotografering faktiskt kan göra en alldeles fantastisk skillnad för resultatet. Inte bara för att personen som blir fotograferad framhäver sina bästa sidor. Utan också för att rätt make-up bidrar till att fotot blir mjukt och naturligt, till och med utan retuschering. Du kan ändå själv nå ett proffsigt resultat med experternas tips. Makeup-artisten Alexia Karanatsiou berättar att det är viktigt att du inte glömmer hudvårdsrutinen och att en välgjord bas är en förutsättning för ett lyckat resultat. Men när huden är återfuktad och basen är lagd, finns många olika vägar att ta.

Olika stilar

Oberoende av vilken stil du väljer är en grundregel: sudda, sudda, sudda. Genom att noggrant arbeta in make-upen i din hud, förbättrar du inte bara hållbarheten. Du gör också att produkterna smälter in i varandra och i din hud – vilket både gör att färgerna når sin fulla potential och att resultatet blir mycket bättre. Köp hem det som du behöver och experimentera dig fram till just din stil.