Ska du fotas professionellt vill du naturligtvis se så bra ut som möjligt. En stor del av utseendet är leendet. Förutom att utstråla värme och glädje, är ett fint leende också en viktig del av det som uppfattas som skönhet i ett ansikte.

Vitare och rakare tänder

Många har upptäckt den snabba vägen till vitare tänder. Blekning är ett bra alternativ för dig som har missfärgade eller bara gula tänder, och vill göra något åt det. Detta kan du göra professionellt, hos en tandläkare, eller hemma. Dessutom finns det idag många tekniker för att få till rakare, mer jämna tänder. Detta kan verkligen ge ett lyft för ditt leende! Läs mer här för mer information.

Le naturligt

Sedan är det själva aktiviteten som det är fråga om, leendet självt. Det är inte alltid så lätt att få till ett naturligt leende inför kameran, särskilt inte om du inte är van. Ett bra tips är därför att öva framför spegeln innan plåtningen. Hur paradoxalt det än kan låta att träna för att få till en naturlighet, är detta ett framgångsrecept när det gäller ett fint leende. I övrigt hjälper det alltid att ha roligt framför kameran!