Trots att julen kommer samma tid varje år så det många av oss som står de sista veckorna före jul och stressar kring inköp. Om du har tänkt att göra annorlunda i år så är det dags att ta tag i det redan nu. Med lite förberedelser kan du snabbt göra julklappar som kommer uppskattas av alla. Att till mor-och farföräldrar skapa julklappar av foton brukar alltid vara väldigt uppskattat. En fotokalender med ett foto för varje år, en mugg med foto eller en musmatta till exempel. Det finns många roliga produkter som du kan skapa.

Handla online

Välj att handla online! Till den som har allt finns mycket roligt att välja på online. Idag finns det många butiker som har olika kategorier utifrån vem som är mottagaren. Du kan också finna både presenter och artiklar till själva kalaset såsom dekorationer och dukning på samma ställe. Det gör det mycket enklare för dig som då bara behöver beställa från ett ställe.

Planering

Om du märker även i år att du är sent ute så kan du redan nu börja fundera på nästa år. Kanske skaffa en bra kalender som gör att du redan under tiden till nästa jul kan skriva upp idéer.