Efter månader, eller till och med år, av hemmasittande kan ditt hem verka stelt och oinspirerande, och inte minst vardagligt. Om detta är fallet för dig så har vi några knep som kan hjälpa, utan att det blir för dyrt, svårt eller jobbigt.

Ändra om i hemmet med tavlor och posters

Något som många anammat och som vi även råder dig till är att inreda med tavlor och posters. För du har säkerligen fotografier som du har hängt upp på väggarna i ditt hem och som du älskar. Dessa kan dock bli lite för enkla i sig själva, eller också kännas tråkiga ur ett inredningsperspektiv. Men om de däremot blir del av en tavelvägg, ett kollage eller en serie med tavlor så kommer de få nytt liv.

Blanda in abstrakta människoporträtt, botaniska målningar, roliga djurmotiv, natursköna utsikter eller intressanta textrader. Få in färger, former, motiv och uttryck som lyfter din befintliga inredning och ger hela rummet en härligare och nyare känsla. Skapa ett utrymme som blir personligt och inspirerande på samma gång som det blir snyggt och modernt.

Kolla in utbudet online och beställ hem tavlor och posters redan idag. Du kommer garanterat trivas bättre hemma efteråt.